cvonline.hu

Bízza ránk a toborzás oroszlánrészét!

1. Szakképzett kollégáink javaslatot tesznek a hirdetés szövegezésére, az esetleges változtatásokra és megjelentetik hirdetését az állásportálunkon.

2. Részletes projekttervet készítünk Önnek, majd a megadott kritériumok alapján kollégáink megkezdik az adatbázisaink feltérképezését.

3. A beérkező pályázókat ellenőrzik, igény esetén telefonon, vagy akár személyesen is interjúztatják, így Ön már csak a releváns jelöltek anyagával találkozik.

4. Végül az Ön számára nem megfelelő jelölteket       e-mailben értesítjük.

HR csapatunk

Fazekas Katalin
Senior HR Tanácsadó

Hunyor Péter
Senior HR Tanácsadó

Gere Dorottya
HR Tanácsadó

Csanak Dominika
HR Tanácsadó

Előszűrési csomagok

Tekintse meg előszűrési szolgáltatásainkat és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet! Amennyiben szeretne segítséget kérni, bátran keressen bennünket!

adatbázisszűrés
79 900Ft-tól
  • Beérkező pályázatok és adatbázisok megszűrése
mini interjú
149 900Ft-tól
  • Beérkező pályázatok és adatbázisok telefonos előszűrése
telefonos interjú
199 900Ft-tól
  • Telefonos interjú és részletes riportok a jelöltekről
személyes interjú
Egyedi ajánlat
  • Személyes interjú és részletes riportok a jelöltekről

Az árak nettó árak és az áfát nem tartalmazzák. Az árak pozíciónként eltérőek, maximum 2 fő együttes keresésénél érvényesek. 

Vélemények

"Évek óta dolgozom együtt a Cvonline csapatával. Ez alatt az idő alatt azt tapasztaltam, hogy az egyre nehezebbé váló álláshirdetési piacon és keresési folyamatban mindig új szolgáltatásokkal és ötletekkel tudnak előállni. A mi cégünk esetében ez azt jelenti, hogy egy-egy keresett pozícióra rendszerint még a 4 hetes előszűrés lejárta előtt megtaláljuk a megfelelő jelöltet. Végül, de nem utolsó sorban rendkívül kedvesek és segítőkészek."
Yusen Logistics
Tolvaj Judit, HR Assistant Manager
„A Cvonline-nal a kommunikáció az első perctől kezdve nagyon jól működött. Rugalmasan kezelték a felmerült igényeket, és kedvező ajánlatot kaptam tőlük. A kiválasztási folyamat során folyamatosan tájékoztattak a fejleményekről, és kellő mértékű információt kaptam a jelentkezőkről. A javasolt jelöltek szakmai rátermettségével meg voltam elégedve, így gyorsan és hatékonyan tudtam kiválasztani a megfelelő kollégát.”
ALEF
Siklósi Árpád, Operations Manager

Felkeltettük érdeklődését?

Töltse le a teljes árlistánkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken:

Munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások és megrendelések kapcsán keressen minket bizalommal a következő elérhetőségek valamelyikét.
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu