cvonline.hu

„A toborzási felület nagyon hatékony és a kapcsolattartó kolléga minden esetben nagyon gyors segítséget ad, ha véletlenül elakadok.Több éves megbízható üzleti kapcsolatunk hatékonyan működik.

Gigler Anita, Személyzeti vezető
Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft.


„Ahogyan a szolgáltató szektorban mondani szokás, mindig az ügyfél az első. Több éves együttműködésünk tapasztalatai alapján elmondható, hogy ez a CV-Online számára is egy alapvető érték. Szolgáltatásaikkal és kapcsolattartóikkal maximálisan elégedettek vagyunk, hisz nincs olyan kérdés, kérés, amire ne kapnánk rövid időn belül pontos választ vagy megoldást.”

Sárkány Viktor, Humánpolitikai szakértő
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.


„A SIGNAL Biztosító Zrt. már évek óta működik együtt a Cvonline-nal. Nyitott pozícióinkra feladott hirdetéseinket a pályázók előszeretettel és érdeklődéssel olvassák. Tapasztalataink szerint a CV-Online szolgáltatásai igen magas színvonalat képviselnek, és igényeinkhez mindig rugalmas, az adott kereséshez leginkább megfelelő szolgáltatási csomagot kínálják. Országos ismertségük miatt megkerülhetetlenek, a pályázók az álláskeresésük során mindenképpen ellátogatnak a Cvonline-ra, az ár-érték arány kimagaslóan jó. Külön kiemelésre méltó a kapcsolattartók rendkívüli udvariassága, kedvessége, ahogyan a legjobb megoldást kínálják. Összefoglalva: Udvarias kiszolgálás, rugalmasság, kimagasló szolgáltatás reális áron. Ez a Cvonline.hu!”

SIGNAL Biztosító Zrt.


„Tapasztalataink bebizonyították, hogy a CV-Online szolgáltatásai hatékonyak, és elfogadható áron biztosítják a megfelelő megoldást. Rendkívül elégedettek vagyunk, így minden munkaadónak javasoljuk, hogy vegyék igénybe a CV-Online szolgáltatásait, ha képzett munkaerőt keresnek.”

Hotel Le-Meridien Budapest


„A CV-Online által nyújtott szolgáltatás nagyon eredményesnek bizonyult cégünknél. A három feladott hirdetésre közel hetven jelentkezés érkezett, melyek nagy része értékelhető volt, és a behívott jelentkezők közül többet fel is vettünk.”

Wellisch Péter, Műszaki igazgató
Semper Idem Kft.


„A Synergon Informatika Rt. nevében köszönjük az egész éves együttműködést! Sok választási lehetőségünk volt az on-line hirdetésekre az idei évben, de a legrugalmasabb és leghatékonyabb számunkra a CV-Online volt. A jövőre nézve is igénybe szeretnénk venni segítségüket, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembereket.”

Papp Noémi, HR junior manager
Synergon Informatika Rt.


„Szeretném kifejezni megelégedésemet az Önök által nyújtott szolgáltatás kapcsán. Örömmel tölt el, hogy létezik olyan on-line állásközvetítést szolgáltató cég Magyarországon, akik profik, kiemelkedően ügyfélcentrikusak, rugalmasak és mindezt reális áron nyújtják.”

Somogyi Ágnes, HR manager
Synergon Informatika Rt.


„Nagyon jónak találtuk a CV-Online internetes állásközvetítő szolgáltatását. Az álláshirdetésünkre rendkívül hamar, nagyon sok jó felkészültségű, nagy tapasztalattal rendelkező IT szakember jelentkezett. Cégünk dinamikus növekedése miatt ezentúl is igénybe vesszük a CV-Online szolgáltatását.”

Horváth Szabolcs, Üzletfejlesztési igazgató
econet.hu Informatikai Rt.


„Nagyon elégedettek vagyunk a CV-Online szolgáltatásának mind a hatékonyságával, mind az eredményességével. Azóta már több partnerünknek ajánlottuk a CV-Online szolgáltatásait, mely remélhetőleg nekik is segítségükre lesz a megfelelő munkavállaló megtalálásában. Ismételten köszönjük a gyors, hasznos, segítőkész közreműködést.”

Havasi Éva, Adótanácsadó

Audit-Line Kft.


„A CV-Online szolgáltatásait igénybe véve, saját irodánkból, egyszerűen, könnyen kezelhető módon, széles kínálatból válogathattuk ki igényeinknek legjobban megfelelő, új munkatársainkat. Az ügyfélkapcsolat mindvégig gördülékeny, az alkalmazások használata probléma mentes volt.”

Riesz Zoltán, Managing director
Moravia Translations Hungary


„Ez az új fajta kapcsolat-felvételi mód nagyon hatásosnak bizonyult: a rendszer gyorsan és praktikusan közvetített köztünk, mint álláshirdető és a munkavállalók között. Rengeteg önéletrajzot kaptunk, volt akit automatikusan talált meg a program, volt, aki kísérőlevéllel jelentkezett, mert ő talált meg minket a CV-Online hálózatán. Örülök, hogy az Önök segítségére hagyatkoztunk. Köszönöm közreműködésüket és kedvességüket, amivel mindenkor rendelkezésünkre álltak együttműködésünk során.”

Sáhó Ágnes, Humánpolitikai referens
Országos Meteorológiai Szolgálat


„Mint CV-Online felhasználó úgy találom, hogy nagyon jól használható az adatbázisuk, feltöltésre, letöltésre, adminisztrálásra! Gratulálok!”

Kálmán András, Informatikai divízió vezető
CARION Kereskedelmi és Szolgáltató Rt.


„Az OBI Hungary Retail Kft. elégedett a CVOnline szolgáltatásaival: gyorsanan és hatékonyan reagálnak az igényeinkre. A kapcsolattartónk kedves és proaktív. Munkájukhoz, további fejlődésükhöz ezúton is sok sikert kívánunk!”

Perl Virág, HR business manager
OBI Hungary Retail Kft.


„Szeretnénk elismerésünket kifejezni a gyors, precíz, szinvonalas munkáért, amit eddigi együttmüködésünk során tapasztaltunk. A Társaság életében bekövetkezett változás megítélésünk szerint tovább növelte a munka minőségét, újabb lehetőségeket biztosítva az ügyfelek számára.”

dr. Zsohár Etelka, Humánpolitikai vezető
TESCO Nemzetközi Együttműködési és Tanácsadó Kft.


„Ezúton szeretném megköszönni eddigi együttműködésüket, a szolgáltatásuk cégünk nagy megelégedésére szolgált. Sikerült megtalálni a megfelelő pályázókat, akik szakmailag és emberileg a kívánt teljesítményt nyújtják. Az Önök által kínált internetes lehetőség versenyképes, színvonalas pályázókat közvetít, és a mai piaci árakkal összehasonlítva lényegesen olcsóbb megoldást kínál.”

Bartha Aliz, Asszisztens
B. Braun Medical Kft.


„Minden előzetes várakozásunknál hatékonyabb álláskeresési platformnak bizonyult a CV-Online. Az ár/szolgáltatás arány, a rugalmasság, illetve a gyorsaság arra késztetnek bennünket, hogy a jövőben is igénybe vegyük szolgáltatásait új kollegák felkutatásában.”

Sándorfi Balázs, Partner
Net Média Rt.


„2 héten belül az álláshirdetéseink feladásától megtaláltuk a keresett munkatársakat. Az Önöké a legátláthatóbb és egyszerűen kezelhető oldal. Nagyon fontos, hogy megjelenik a telefonszámuk és fel lehet venni Önökkel ilyen módon is a kapcsolatot a különben nagyon kedves és segítőkész munkatársaikkal.”

Miklós Csaba, Ügyvezető helyettes
Bopp & Reuther Hungária Kft.


"A több mint két év együttműködés során teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatás minőségével és a kapcsolattartóm rugalmas és minden esetben pozitív hozzáállásával. Remélem sokáig fogunk tudni még együttműködni.”

Homonnai Tamás, HR vezető
Vajda papír Kft.


"Az eddigi közös munkánk során soha nem tapasztaltam az Önök szolgáltatásukban hibát, hiányosságot vagy egyéb kifogásolható tényezőt. A webes ügyfélfelületük számunkra megfelelő, jól kezelhető.”

Valkai Tibor, HR vezető
Kraftszer Kft.


"Gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan dolgoznak - nem hiszem, hogy van ezeknél fontosabb kritérium a HR munka területén. Folyamatos fejlesztéseik, új és újabb szolgáltatásaik pedig biztosítják a népszerűségüket mind a munkavállalói, mind a munkaadói oldalon.”

Sárközi Tamás, HR specialist
Lufthansa Technik Budapest


"Szinte azonnal a hirdetés megjelenése után, igen sok jelentkezővel kerültem kapcsolatba. Ami leginkább meglepett, Németországból és Svédországból is kerestek az állásajánlat ügyében. Maximálisan elégedett ügyfelük lettem, az már csak hab a tortán, hogy igen kultúrált, intelligens, jószándékú munkatársaik vannak, és ez ma nem kis dolog. Sok sikert kívánok további munkájukhoz.”

Pénzes Gáborné, HR vezető
W.E.T. Kft.


"Cégünk rendszeresen igényben veszi a CV Online szolgáltatásait, melyek hatékony és gyors toborzást tesznek lehetővé. A szolgáltatásoknak megfelelő ár-érték aránya van. A cég munkatársai ügyfélközpontúak, gyorsan és rugalmasan reagálnak minden jellegű igényünkre.”

Kovács Annamária, HR manager
SGS Hungária Kft.


"A szolgáltatás a mi esetünkben sokkal hatékonyabbnak bizonyult, mint bármelyik nyomtatott média. Ennek alapján, hasonló igény estén újból felkeressük cégüket.”

Márfi József, Műszaki vezető
Rannila Hungary Kft.


"Az általunk megjelentetni kívánt hirdetések rövid határidővel, jó minőségben kerültek fel a jobsite-ra, és hasonló volt a tapasztalat a módosítandó hirdetések esetében is. Az önéletrajzok megfelelő formátumban érkeztek, és a megpályázott pozícióra való utalás mindig egyértelmű volt”

Tánczos Éva, Tanácsadó
Hill International


"HR asszisztensként rám hárul a toborzási feladatok oroszlánrésze. Saját bőrömön éreztem, amikor cégünk a XI. kerületből Budaörsre kiköltözött, a fluktuációnk jelentősen erősödött. Közvetlenül találkoztam a problémával, hogy milyen nehéz megtalálni és kiválasztani az igazán jó munkaerőt. Hatalmas segítség volt számomra a CV-Online ebben az úgymond nehéz időszakban, amikor minél hamrabb, minél minőségibb eredményt kellett prezentálnom a management felé. A CVonline-on kívül több internetes hirdetőoldalt is kipróbáltam, de egyiktől sem kaptam vissza olyan eredményt, és az olcsóbb a végén drágább lett. Mivel a CV-Online mindig gyorsan és rugalmasan oldja meg a problémákat és kéréseket, valószínűsítem, hogy a rendkívül jó kapcsolat még sokáig élni fog”

Eck Johanna
Beltex Kft


Munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások és megrendelések kapcsán keressen minket bizalommal a következő elérhetőségek valamelyikét.
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu