Blog Munkaadóknak

A nyár végével és az ősz beköszöntével újból kezdetét veszi az állásbörze szezon. Partnereink részére összegyűjtöttük a 2015 őszi félévben megrendezésre kerülő állásbörzék időpontjait, hogy kiállítóként ne maradjunk le róluk!

Időpont Regisztrációs határidő Rendezvény
2015. szeptember 23-24. 2015. szeptember 9.* HVG Állásbörze
2015. szeptember 30. 2015. augusztus 31. Szegedi Tudományegyetem Állásbörze
2015. október 7.

egyeztetés alatt

Corvinus Őszi Állásbörze
2015. október 14-15. 2015. szeptember 17. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2015. október 28-30. 2015. október 5. AUTOMOTIVE HUNGARY

*Hivatalos regisztráció 2015. augusztus 28-án lejárt, 2015. szeptember 9-ig csökkentett csomaggal (print megjelenést nem tartalmazza), illetve a szabad standok erejéig lehet regisztrálni.

Ne feledjük, hogy mi mindent profitálhatunk a börzén való megjelenésünkből:

A mai túlzsúfolt világunkban, ahogy növekedik a reklámzaj mértéke, úgy lesz egyre nehezebb megtalálni a potenciális partnereinket és leendő munkavállalóinkat reklámozás útján. Egyre tudatosabbak és bizalmatlanabbak vagyunk. Olyan vállalatokkal működünk együtt, amelyeket ismerünk (megjelenés) és amelyekről tudjuk (információszerzés) hogy biztos talpon áll. A börzék ezért nemcsak toborzás szempontjából bírnak jelentőséggel, hanem imázsépítésre is remek alkalmat nyújtanak, mely által lehetőségünk nyílik egy művelt, szakképzett réteggel megismertetni termékünket/szolgáltatásunkat.

Nem csak a helyszínen tudjuk népszerűsíteni és prezentálni a vállalatot, hanem a sajtóban is. Tekintettel arra, hogy a börzék egy nemes célt szolgálnak, ezért a média szeret erről rendszeresen hírt adni, ami a vállalatoknak is kedvez.

Az állásbörzékkel nem csak információt tudunk nyújtani a vállalatról, működésünkről, de információhoz is juthatunk! A börzék többezres látogatószámával jelentősen megnövelhetjük adatbázisunkat. Emellé a vállalat szempontjából releváns kérdésekben nyerhetünk véleményeket a látogatóktól, melyekből megfelelő létszám esetén statisztikákat is készíthetünk.

A fentiek mellett az állásbörzén egyaránt lehetőségünk van szakmai előadások megtartására és meghallgatására. Így tudunk új ötleteket, információkat szerezni más szektorban tevékenykedő vállalatoktól, vagy akár a versenytársainktól.

Szabó Diána
Cvonline.hu