cvonline.hu

Toborzóként, cégvezetőként és egyéb döntéshozatali helyzetben lévő munkakörökben gyakran fordulnak elő stresszesebb, feszültebb időszakok, legyen szó a szoros határidőkről, a munkafeladatok felhalmozásáról vagy egy-egy fontos döntés meghozataláról.

Bármi álljon is a háttérben, fontos szem előtt tartanunk az egészségünket és az általános jólétünket – nehogy fokozatosan leromboljuk a munka miatti aggódással.

A szünettartással és a pozitív gondolkodással befolyásolni tudjuk a munkateljesítményünket. Noha ezt mindig könnyebb mondani, mint tenni, van néhány dolog, amellyel hatékonyan enyhíthetjük a munka okozta feszültséget. A The Undercover Recruiter cikke szerint számos szakmabeli esküszik a meditációra, amely segít a koncentrációban, a kreativitás fenntartásában és a stressz csökkentésében.

A meditálás előnyei

Hogyan használhatjuk a munkahelyünkön a meditációt?

Mivel segíti a meditáció a vállalkozást?

Szabó Diána
Cvonline.hu

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu