cvonline.hu

mkkp1118_440x200

Hogyan lesz egy történet egyszerű, élénk és emlékezetes? Mit tud a történet, amit nem tudnak a puszta tények, adatok?

Még a rutinos előadóknak is számtalan félelme és előítélete van a történetmeséléssel kapcsolatban, amelyeknek feloldásához nyújt segítséget a Menedzserképző Központ és a Personal Brand Institute Kft., az általuk szervezett decemberi workshopon.

Mivel fog Ön a workshopon gazdagodni?

• Bemutatásra kerülnek azok a retorikai, előadástechnikai és storytelling/történetmesélési eszközök, technikák, amelyeket az üzleti előadók többsége nem ismer, nem alkalmaz; ezen eszközök segítségével Ön élményt és inspirációt fog nyújtani a hallgatóságának;
• Nem a személyiség megváltoztatása a cél, hanem ellenkezőleg: a saját előadói hangjának, stílusának megtalálásában és finomításában kap segítséget;
• Könnyen, gyorsan alkalmazható – személyre szóló – tippek, tanácsok.

A workshopot Györffy Kinga, az „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című új könyv szerzője, a Personal Brand Institute tanácsadó-trénere, egyetemi oktató vezeti.

RÉSZVÉTELI DÍJ

mkkp1118_kepA részvételi díj a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei
részére 25 000 Ft + áfa helyett: 19 000 Ft + áfa

Az esemény résztvevői megkapják Györffy Kinga „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című művét, az első magyar könyvet a storytellingről. 

Olvasson bele a könyvbe!

Ezt a komplex fejlesztési programot jelenleg csak a Personal Brand Institute kínálja a magyar piacon, a legmagasabb szakmai színvonalon.

A workshopról részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Bízunk benne, hogy a rendezvény tematikája elnyeri tetszését, és találkozunk az eseményen!

 

 

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu