cvonline.hu

A márkád nem olyan, amilyennek gondolod… a márkád olyan, amilyennek mások gondolják! A márkák építése még mindig az egyik legerősebb értékteremtő fegyver a marketingkommunikációban? Hogyan kell ma márkát építeni? Vajon mit tartogat az idei év hirdetői szempontból? Milyen stratégiát illesszünk a márkaépítés mögé, és milyen eszközökhöz nyúljunk a kivitelezés során?

Hogyan alakul a hirdetői piac, és vajon a reklámadó mennyire alakította át a reklámtortát? Hogyan hívjunk életre egy márkát, és milyen digitális eszközrendszert állítsunk csatasorba ehhez? Melyek 2016 legfontosabb digitális fókuszterületei? A Menedzserképző Központ marketing workshopján a résztvevők választ kapnak az előbbi kérdésekre, illetve megismerik az online reklámozás jelenlegi trendjeit.

A workshop tematikájából: mkkp20160405_280x200

BRANDKÖRKÉP - magyar marketingkommunikációs piaci trendek; aktuális márkázási trendek; brand aktiváció; esettanulmányok

DIGITÁLIS BLOKK - márka weboldal; webergonómia és hőtérképes elemzés; analitikai tudás; adatvezérelt marketing, hírlevelek; remarketing, esettanulmányok

A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávé- és ebédszünettel/

Maximális létszám: 50 fő

Az április 20-án (szerda), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben tartandó workshopról részletesebben a szervező, a Menedzserképző Központ honlapján olvashat.

Részvételi díj: a részvételi díj a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére 25 000 Ft + áfa helyett 16 900 Ft + áfa. A kedvezmény igénybevételére az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

 

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu