cvonline.hu

Gondolta volna, hogy ma már egy 18 éves fiatal is 170 000 Ft-os nettó kezdő fizetésre számít? Az elvárások folyamatosan nőnek, a jó szakemberek száma pedig mintha ezzel arányosan csökkenne. A tehetségekért folytatott küzdelemben hogyan fordíthatják mégis az egyre mostohábbnak tűnő körülményeket a maguk előnyére a vállalkozások?

Közvetlen és őszinte kommunikációval!

A fiatal szakemberek számára kulcsfontosságú, hogy jól érezzék magukat ott, ahol dolgoznak. Munkaadójuk kiválasztásánál így egyre hangsúlyosabb szerepet kap a kihívást jelentő feladatkör, a szakmai fejlődési lehetőség és a jó hangulatú munkakörnyezet. A fiatalok ezen igényeire világít rá szinte az összes, az Y generáció munkával kapcsolatos elvárásait feltáró kutatás.

Ahhoz, hogy cégét vonzó munkaadóként tudja megismertetni a potenciális jelöltekkel, érdemes olyan fórumokon megjelenni, ahol kötetlen keretek között tudja bemutatni az anyagi juttatások mellett az Önök által kínált változatos karrierépítési lehetőségeket és munkahelyi körülményeket is.

Az információ szempontjából az Y és Z generáció számára oly fontos hitelességet pedig a karrierrendezvények biztosította személyes találkozás, közvetlen kommunikáció során lehet leginkább megteremteni. Ha kollégái személyes tapasztalataikról mesélnek, és hitelesen mutatják be a cég által képviselt értékeket, sokkal vonzóbbá tehetik magukat a célcsoportjuk számára.

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényén, a HVG Állásbörzén 9 000 -10 000 látogatónak – köztük pályakezdő és tapasztalt szakembereknek – mutathatja meg, miért is jó az Önök csapatához tartozni!

Ha Ön is szeretné releváns jelentkezők százaival megismertetni a cégénél elérhető karrierlehetőségeket, vonzó munkakörülményeket, akkor ne hagyja ki a következő HVG Állásbörzét!

(Kép forrása: freepik.com)

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu