cvonline.hu
cafeteria_2019_440x200Az elmúlt években számos változtatáson estek át az egyes béren kívüli juttatási elemek, az idei évben került be a cafeteria elemek közé például a dolgozók diákhitel-törlesztése. Jövőre azonban egyelőre úgy tűnik, teljesen átalakulnak a béren kívüli juttatások.

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy milyen elemekből épül fel a juttatások köre. A jelenlegi rendszert sok bírálat érte, mely szerint nehezen áttekinthető és sok adminisztrációval jár, emiatt kevesen is alkalmazzák a vállalatok közül.

A fentiek miatt ezért úgy tűnik, hogy jövőre kizárólag a SZÉP-kártya marad meg egyedüli kedvező adózású cafeteria-elemként, az összes többi elem adókedvezménye megszűnik.

Az adómentesen adható juttatások közül is kizárólag az óvodai és bölcsődei térítések támogatása marad meg, így megszűnik a népszerű lakáscélú támogatás és a diákhitel törlesztés támogatása is.

Ezen túlmenően az egyes meghatározott juttatásoktól is - mint amilyen a helyi bérlet, a munkahelyi étkeztetés vagy Erzsébet utalvány - elveszik a támogatást.

Amennyiben a fentieknek megfelelően átalakítják a cafeteria-rendszert, azzal a munkavállalók jelentős része rosszul fog járni.

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu