cvonline.hu

Milyen munkaadói, munkavállalói hozzáállások, érdekváltozások várhatóak 2016-ban? − tekintettel az adóváltozásokra, az értékes munkaerő-állomány fogyására, annak megtartására, a hazai nyugdíjrendszer  demográfiai trendek miatt várható távlati megroggyanására?

Nem csak az SZJA 1 %-os csökkenése miatt fordulnak a munkaadók a cafeteriajuttatásokban rejlő, elégedettséget növelő javadalmazási rendszer változtatásához. Már nem csak a költséghatékonyság vezérelheti őket, hanem az értékes munkaerő elvándorlása miatt a jó munkaerő megtartásáért folytatott egyre erősödő verseny is.

Jövőnk rohamos elbizonytalanodása miatt az öngondoskodás tudatosobbá vált, az arra ösztönző lehetőségek  is bővültek. Szaporodnak a kreatív, modern vállalati juttatási rendszerek, a cafeteria kombinálódik a differenciált, egyéni igényre szabott béren kívüli juttatási csomagokkal. A változatos gyakorlatokról felkészült előadóink engednek betekintést!

piacesprofit20160112

A BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya – Piac & Profit közös rendezvénye

Időpont: 2016 január 14. csütörtök 10.00−16.00
Helyszín: Budapest, BCM Nagykereskedelmi Központ Konferenciaterem (XV. ker. Szentmihályi út 171. III. emelet)

Szakmai támogató: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Választási Osztály

Részletes program és regisztráció itt.

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu