cvonline.hu

Mit hoz a jövő az erős közép- és kisvállalatoknak?

Merre tart 2016-ban az üzleti világ? Mik a figyelemre érdemes újdonságok a kommunikációban, a befektetésben? Milyen ma az eredményes vezető? Hogyan kell változni és változtatni, hogy ne maradjunk le a világban zajló átalakuláshoz képest?  Vitassa meg a cégvezetők számára létfontosságú témákat az Önhöz hasonló, sikeres, felelős vezetőkkel 2016. június 9-én, a Cégvezetők Csúcstalálkozóján!

Előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, workshopokkal, best practice előadásokkal, cég- és projektbemutatkozásokkal és networking koktélpartival várjuk Magyarország stabil, fejlődésorientált, változóképes, erős, piacképes cégeket vezető vállalatvezetőit, döntéshozóit! Akik felelős munkáltatók, s rendszeresen követni akarják a cégvezetésben, szervezetfejlesztésben, piaci lehetőségekben, marketingben, forráshoz jutás lehetőségeiben bekövetkezett változásokat. Akik magukhoz hasonló gondolkodásmódú, sikereket felmutatni képes, profi vállalatvezetőkkel szeretnének találkozni, eszmét cserélni, megismerni a jó gyakorlatokat, az új trendeket.

Az éves cégvezetői csúcstalálkozón a fejlődésorientált, főként középvállalatot, illetve tőkeerős kisvállalatot irányító vállalatvezetők, döntéshozók átfogó képet kapnak a cégvezetési trendekről, a piaci, befektetési lehetőségekről, s rengeteg jó gyakorlatot, példát megismerve tanulhatnak egymástól. Az országos találkozó egyben rendkívül jó lehetőség az üzleti kapcsolatrendszer bővítésére, értékes üzleti barátságok kötésére.

A konferencia Keynote Speaker-ei:

Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója

Borbély László executive coach, szervezetfejlesztő, Vállalati Vitalitás Index

Hegyi Gábor, a Davosi Világkommunikációs Fórum társelnöke, a Capital Communications tulajdonos-ügyvezetője

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök-vezérigazgatója

Oszkó Péter OXOLab managing partner, volt pénzügyminiszter

Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke

Kürti Sándor, a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. elnöke

Részletes program és regisztráció: http://www.piacesprofit.hu/cegvezetoi-konferencia-landing-page/

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu