cvonline.hu

2015. november 04-én, a Magyar Telekom Székházában, a 10. éves CSR Hungary Summit Konferencia & Expo várja a felelős és fenntartható magyar gazdaság döntéshozóit, a területhez kapcsolódó szakembereket, civileket és politikai vezetőket. Amikor a csr/vállalati felelősség nem csak egy intellektuális kaland.

"A CSR Hungary Summit 2015 (2015. 10.04, Magyar Telekom Székháza), az évi összegző konferencia mindig a háttereket, az összefüggéseket, az okokat mutatja be. A lehetőségeket és a továbbhaladás gyakorlati módjait a felelős és fenntartható gazdaság érdekében. Lehetőséget nyújt arra, hogy elhelyezzük az aktuális rendszerben saját cégünket, szervezetünket. Trendek, innováció, inspiráció, ahogy meghatároztuk az idei év kulcsszavait. Ma már a csr/vállalati felelősség és fenntarthatóság üzleti modellbe, és nemzeti rendszerbe, folyamatokba való illesztése a fő cél."- emelte ki Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója.

Ezért kulcstéma a CSR Hungary Summit 2015 délutáni 2 kerekasztalán a Jó kormányzás. Mind politikai, mind pedig üzleti szinten.

a.) Politikai Kerekasztal/Közös nyelv és közös platform a fenntarthatóság?

Bencsik János (a Magyar Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottság alelnöke, FIDESZ)
Karácsony Gergely (Párbeszéd Magyarországért, Zugló polgármestere)
Schmuck Erzsébet (az Ökopolisz Alapítvány elnöke, LMP)
Z. Kárpát Dániel (Jobbik, frakcióvezető-helyettes)

Ez a kör még bővül!

b.) CEO Kerekasztal/Bölcsőtől a bölcsőkig

Már vendégeink!

dr. Markovics Gyula (SCA Hygiene Products Kft, public affairs igazgató)
Gulyás József (a KKV Ház Zrt. igazgatója)

Minden évben új előadók, új gondolatok és új megközelítések.

A CSR Hungary Summit 2015-ön a következő kulcstémák kerülnek még terítékre:

A CSR Hungary Summit Konferencia & Expo az ötletek, közvetlen kapcsolatcsere, valamint a kapcsolatteremtés és építés helyszíne.

A rendezvény helyszínén lehet megismerkedni a most megjelenő csr alapkönyvvel a Suzanne Benn-Dianne Bolton: CSR iránytű (alapfogalmak, kulcskoncepciók) című kiadvánnyal.

Várjuk a média képviselőit is!
Térítésmentes a belépés a Konferenciára is a média képviselői számára, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük a médiaakkreditáció esetében jelölje meg az adott, témához kapcsolódó médiumot is, ahol hírt szeretne adni az eseményről!

Regisztráció és további információ itt:
Takács Andrea (rendezvényigazgató)
takacs.andrea@atlantispress.hu

36-1-352-0957
CSR Hungary

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu