cvonline.hu

Mindenkinek megvannak az egyéni képességei, amellyel eltérő gondolatot, készséget, újítást hozhat a vállalat számára. Éppen ezért fontos, hogy legyenek különbségek a munkavállalók adottságai között, hisz mindenki másban jó, más az erőssége, más a személyisége, ez az egyediség új színt, új gondolkodásmódot, új lendületet hozhat egy szervezet számára. 

Számos ember küzd egészségügyi problémákkal, akik közül néhányan mozgásukban korlátozottak. Fontos, hogy ezen egyének számára is lehetőséget kínáljunk a karrierépítés és előrelépés tekintetében, mivel számos pozitív hozadékot tudnak nyújtani a vállalat számára.

A The Undercoverrecruiter cikke alapján összegyűjtöttük, milyen előnyökkel járhat a vállalat számára egy megváltozott munkaképességű munkavállaló alkalmazása. Előtte azonban néhány számadat a brit Burning Nights felmérése alapján:

Milyen módosításokat tehetünk a mozgáskorlátozottak alkalmazásáért?

Milyen előnyökkel jár a mozgáskorlátozottak alkalmazása?

Szabó Diána
Cvonline.hu

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu