cvonline.hu

Az áprilisi sales kampányunk részeként felmérést végeztünk partnereink körében. Arra voltunk kíváncsiak, hogy melyek a számukra legfontosabb tényezők az Előszűrési szolgáltatásunk igénybevételekor.

A kutatásban az alábbi 8 kérdés közül kellett a válaszadóknak a számukra legfontosabb tényezőt megjelölni:Aprilisi-sales-kampany-kep

A felmérésben részt vett 211 kitöltő válasza az alábbiak szerint alakult:

Aprilisi-sales-kampany-grafikon-v2

A fenti grafikonból jól látszik, hogy nem az időhiány, sem a pénzszűke az, ami miatt a cégvezetők és HR-es kollégák igénybe veszik egy harmadik fél segítségét a leendő munkatárs megtalálásához. Sokkal inkább amiatt kérik a segítségünket, mert egyre nehezebb megtalálni a megfelelő jelölteket. Ráadásul hosszú távon szeretnék alkalmazni a munkavállalót, így még nehezebbé válik az előszűrési folyamat.

Ön is kipróbálná előszűrési szolgáltatásunkat? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu