cvonline.hu

A Menedzserképző Központ májusban, Budapesten megrendezésre kerülő negyedik flow workgroupjának fő célkitűzése a flow-élmény átfogó bemutatása, és az, hogy a résztvevőket hozzásegítse olyan hasznos, mentális szokások kialakításához, amelyek kedvezően hatnak mind a munkahelyi, mind a magánéleti jól-létükre.

Az eseményen részletesen bemutatjuk az áramlatélményhez szükséges feltételeket és kereteket, a segítő és akadályozó tényezőket. Célunk az is, hogy a résztvevők képesek legyenek segíteni azoknak, akik motivációs nehézségekkel küzdenek a munkahelyükön - vagy az otthonukban -, illetve érdeklődnek a téma iránt.

A workgroup nagyrészt interaktív: az egyéni és csoportos feladatok, továbbá az akcióterv készítése is segít a téma minél alaposabb megismerésében, átélésében.

Többek között az alábbi kérdésekre keressük a választ a képzés során:

Trénerünk a rendezvény után nem hagyja magára a résztvevőket: az érdeklődőknek utókövetést biztosítunk további hasznos információkkal, feladatokkal, és a téma egyéni feldolgozása során felvetődött kérdésekre adott válaszokkal. 

Tréner: Csabai Krisztina tréner, boldogságblogger

A rendezvény időtartama: 13:00 – 17:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást és a díjmentes parkolást.)

Maximális létszám: 30 fő 

A képzésről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS 

Bízunk benne, hogy a rendezvény tematikája elnyeri tetszését, és találkozunk az eseményen!

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu