Blog Munkaadóknak
Vállalatunk fejlődéséért számos erőfeszítést teszünk, azonban gyakran elfelejtjük, hogy közösen könnyebb, mint egyedül. Figyelmébe ajánljuk a Menedzserképző Központ HR konferenciáját és munkahelyi flow témájú workgroupját, hogy együtt gondolkodhassunk HR-es kérdéseken, megoldásokon.

xiihrkonferencia_280x200LEGYEN RÉSZESE, BESZÉLGESSÜNK A HR ÚJABB KIHÍVÁSAIRÓL!
Konferenciánkon lehetőséget teremtünk arra, hogy a valós problémákra a gyakorlatban is működő megoldásokkal szolgáljunk. A tapasztalatok átadása ugyanis egyre inkább a szakma közös érdeke.

A programból:
A munkavállalói kommunikáció szintjei ■ A munkaerőmegtartás új eszközei ■ Egyedi toborzási technikák ■ Z generációsok a munka világában ■ Az EU új munkaügyi adatvédelmi rendelete

A felszólalók névsorából:
Lipcsei András ügyvezető igazgató, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Kft. | Otti Csaba mérnök, közgazdász, magánbiztonsági szakértő, Login Autonom Kft. | Szabó Csaba vezérigazgató, DEVELOR Tanácsadó Zrt. | Kulcsár Zoltán HR Fejlesztés és Programiroda vezető, CIB Bank Zrt. | Kreiter Éva HR igazgató, Dreher Sörgyárak Zrt.

HR konferenciánkra a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei kedvezményesen jelentkezhetnek! PROGRAM ÉS JELENTKEZÉS

flow6_280x200BOLDOGSÁG MUNKAIDŐBEN - Flow Workgroup

Hogyan kaphatunk új lendületet a munkában? Hogyan járul hozzá a flow-élmény a szakmai elégedettséghez? Mivel tudjuk megtartani és motiválni a szervezet (kulcs)szakembereit? Hogyan növelhető a hatékonyság egyéni és vállalati szinten?

Jöjjön el képzésünkre, melyre olyan feladatokkal készülünk, amik lehetőséget adnak nemcsak a támogatószerep gyakorlására, de a saját munkakörük jellemzőinek és fejlesztési lehetőségeinek átgondolására is! Eseményünk segít azoknak is, akiknek új lendületre van szüksége a munkában.

Workgroupunkra a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei kedvezményesen jelentkezhetnek! TEMATIKA ÉS JELENTKEZÉS