cvonline.hu

Az üzleti innováció, üzletfejlesztés mára áthatja a szervezet működésének egészét – az üzleti modellt, a stratégiát, a döntéshozatalt, a vezetési stílust, kommunikációt, a munkakörök és munkafolyamatok kialakítását, az ösztönzési- és teljesítményértékelési rendszert.

Ehhez kapcsolódóan az emberi erőforrások menedzselése, a személyügy is egyre inkább fókuszba kerül. Az üzletfejlesztés és a HR viszonya kettős: először is vizsgálja, hogy hogyan járulhat hozzá a személyügy a jövedelmező üzleti újdonságok előállítására képes szervezet kialakításához, másrészt pedig fókuszál arra, hogy az üzleti innovációk hogyan járulnak hozzá egy hatékony, innovatív HR létrehozásához.

Szeretne tisztább képet kapni arról, hogyan működik a költségcsökkentés a gyakorlatban, milyen egy hatékony HR szervezet a folyamatok és eszközök szempontjából? Esetleg érdekli hogyan lesz a HR az innováció kincsestára? Az mfor.hu június 23-án, kedden tartja következő rendezvényét, ahol egyebek mellett ezek a témák is felmerülnek a HR területén belül.

Amennyiben érdekli a Gamification, az üzleti folyamatok és információk játékosítása, valamint szeretne tisztában lenni a közösségi média szerepével a HR-ben, vegyen részt Ön  is a konferencián.

A Cvonline.hu partnereként a részvételi díjból most 20 százalékos kedvezményt biztosítunk!

Program: http://konferenciak.mfor.hu/konferenciak/Innovativ_HR_CVonline.html
Jelentkezés: http://konferenciak.mfor.hu/regisztracio/CVonline/112.html


Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu