Blog Munkaadóknak

2020. szeptemberétől új üzletfejlesztési igazgató került kinevezésre a HumanField vezetőkiválasztó cégnél Kárai Anita személyében, aki a nyár folyamán csatlakozott a vállalathoz.

Anita közgazdászként végzett és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés területén. HR-es karrierjét megelőzően előbb állami, majd multinacionális környezetben szerzett tapasztalatot, később egy hazai tanácsadó ügynökségnél dolgozott ügyfélkapcsolati igazgatóként. Számtalan multinacionális és hazai vállalattal áll közvetlen kapcsolatban és segíti őket tanácsaival több területen.

Az új üzletfejlesztési igazgató legfontosabb célkitűzése, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére tovább erősítse a HumanField piacvezető szerepét. Tervei között szerepel az is, hogy a HumanField szolgáltatási palettáját bővítve még szélesebb körben tudják segíteni ügyfeleiket.

A HumanField az utóbbi években dinamikus növekedésen ment keresztül, 2015 óta piacvezető szerepet tölt be a vezetőkiválasztásra szakosodott magyar fejvadászcégek között, 2018 óta pedig a teljes munkaerő-közvetítési szektorban.