cvonline.hu

Mi az, ami műanyag fröccsöntésben akár 506, CNC megmunkáló központok esetében akár 480, de lemezalakításnál akár 113 is lehet? Extra kapacitás a termelésben! A termékváltások, átállások okos megszervezésével, a váltás folyamatának optimalizálásával ennyi óra szabad termelési kapacitás válhat elérhetővé, jellemzően beruházás nélkül.

Aktuális gazdasági környezetünkben elengedhetetlen, hogy a Vevőink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva bármikor képesek legyünk kiszolgálni őket a kívánt termékkel vagy szolgáltatással. Az értékteremtő folyamatok közti váltás – azaz az átállás – kényes téma ilyenkor, hisz ez akár hátráltathatja is a Vevő időre történő kiszolgálását.

A Lean Menedzsment Akadémia elindítása óta a LeanCenter egyik legnépszerűbb programja a SMED fejlesztés, hisz az egyre bővülő gazdaság minden igényre reagálni akar. Ennek azonban korlátai vannak, amit például a SMED módszereivel is lehet kezelni.

Amennyiben fontos Önnek, hogy az átállási idők, akár 75%-os csökkentésével évi több száz óra termelési óra álljon rendelkezésre plusz beruházás nélkül, akkor olvasson tovább!

ismed.button

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu