cvonline.hu

2016. április 14-én és 15-én kerül megrendezésre Kvalikon Kft. szervezésében a

IX. LEAN FÓRUM FOLYAMATFEJLESZTÉSI KONFERENCIA

Fókuszban a Lean Vezetés, Lean Coaching, 0 Hiba koncepció - Six Sigma, Veszteségcsökkentés a gyártásban, Lean Office, Kaizen

Az elmúlt évben közel 1000 résztvevő látogatott el szakmai programjainkra és a konferenciát követő tréningjeinkre, Best Practice Fórum eseményeinkre. A konferencia során számos vállalat (többek között INTERNATIONAL QUALITY COLLEGE, QUADRIGA CONSULT, MOL, ROBERT BOSCH, JOHNSON CONTROLS, KNORR-BREMSE, NI HUNGARY, AUDI, OPEL SZENTGOTTHÁRD, EGIS, GE, SANOFI, RAIFFEISEN, LEXMARK) kiváló előadói konkrét példákon keresztül mutatják be a Lean módszereket.

A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, Benchmarkingra, a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

A IX. Lean Fórum Konferenciához kapcsolódóan David Hutchins Április 18-19. napokon Strategic Quality Management Workshopot tart. A fórumra jelentkezők kedvezményes áron vehetnek részt az eseményen. További információ itt.

KAIZEN VERSENY 2016

A 2013-ban indított új kezdeményezésünk sikerére való tekintettel 2016-ben is Kaizen versenyt hirdet a Kvalikon Kft. a hazai vállalatok és szakemberek részére.

A versenyen való indulás szabályairól és lépéseiről a KAIZEN VERSENY leírásból és Wittmann Brigittától kaphatnak részletesebb információt a wittmann.brigitta@kvalikon.hu E-mail címen. A Kaizen akció bemutatását március 23-ig kell beküldeni.

További információk: www.kvalikon.hu

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu