cvonline.hu

Tisztelt Partnerek, Kollégák!

Az elmúlt évek szokásaihoz hasonlóan idén is megrendezésre kerül tavaszi LEAN ESeT Konferenciánk 2016. március 24-én, Kecskeméten, ahol az esettanulmányok kapják a főszerepet.

A LEAN ESeT sorozatok második állomása kerül megrendezésre, melyen elhangzó előadások középpontjában egyes lean eszközök alkalmazását bemutató saját esettanulmányok, példák, jól - vagy éppen rosszul - értelmezett megoldások, gyökérok keresések, tanulságok, kidolgozott kaizen példák állnak.

A rendezvény célja, hogy minden résztvevő és előadó a munkájukban alkalmazható, hasznos információkkal térjenek vissza cégeikhez és választ kapjanak felmerülő kérdéseikre, megoszthassák egymással tapasztalataikat az előadások és beszélgetések során.

EARLY BIRD REGISZTRÁCIÓ
2016. február 1. – 2016. február 15.

leankonferencia2016020901

Megjelent LEAN EseT Konferencia Kiadványunk, melyből a pontos program, az elhangzó előadások leírása, a helyszínnel kapcsolatos információk mellett a tavalyi AdrenaLEAN Konferencia Legjobb Előadójával, Dr. Ködmön Istvánnal készült cikket is elolvashatja.

leankonferencia2016020902

Töltse le Konferencia Kiadványunkat:
http://www.leancenter.hu/letoltes/lean_eset_program_2016.pdf

Az online regisztrációs felületet a konferencia oldalán érhető el:
http://www.leancenter.hu/aktualis/programok/4826-lean-eset-konferencia-2016

Kedvezmény csoportos jelentkezés esetén!
Csoportos jelentkezés esetén az alábbi jelentkezési lap segítségével adhatják le részvételi szándékukat:
www.leancenter.hu/letoltes/jelentkezesi_lap_osszes.doc

Jelentkezési határidő: 2016. március 17.

Jöjjön el és ismerje meg mások legjobb megoldásait! Találkozzunk idén tavasszal is!

Februárban induló Lean Akadémia képzéseink

Lean Akadémia - Statisztikai folyamatszabályozás (SPC)

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a Vevő által elvárt minőségű termék ellátásához szükséges folyamatszabályozás statisztikai eszközeit. Ajánljuk minden olyan szakembernek, akik a gyártási folyamatokban statisztikai folyamatszabályozást alkalmaznak, terveznek.

Dátum: 2016. február 25-26.
Helyszín: Székesfehérvár
Weboldal: http://www.leancenter.hu/szolgaltatasok/szolgaltatasokkepzesek/4830-lean-akademia-statisztikai-folyamatszabalyozas-spc-kepzes

Lean Akadémia - Kaizen manager képzés

A kaizen (vagyis a folyamatos fejlődés) a lean átalakulás motorja. Ez az az erő, ami a szervezet kreativitására, „szürkeállományára” építve támogatja a hatékonyabb folyamatok kiépítését. Lépésről lépésre haladva, kisebb újításokkal, a dolgozók maximális és strukturált bevonása mellett közösen haladunk előre. Ez jellemzi azt a szemléletmódot, amit a képzés is hivatott támogatni. Eszközöket, módszereket, szemléletmódot visz haza az, aki csatlakozik a képzéshez, hogy aztán a vállalat fejlődését támogatni tudja.

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a kaizen szemléletű folyamatfejlesztés gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit, és módszertanát és képesek legyenek annak önálló alkalmazására saját munkájuk során.

Dátum: 2016. február 22-25., 2016. április 1.
Helyszín: Budapest
Weboldal: http://www.leancenter.hu/szolgaltatasok/szolgaltatasokkepzesek/4824-lean-akademia-kaizen-manager-kepzes

Lean Akadémia - Lean szakértő képzés

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a lean szemléletű folyamatfejlesztés és szervezetfejlesztés önálló gyakorlati alkalmazásának módszertanát.

Dátum: 2016. február 22-25., 2016. április 1.
Helyszín: Budapest
Weboldal: http://www.leancenter.hu/szolgaltatasok/szolgaltatasokkepzesek/4827-lean-akademia-lean-szakerto-kepzes

Lean Akadémia - Lean Office képzés

A lean nem csupán a termelés számára jelenti a hatékonyság útját! A támogató tevékenységek és folyamatok ugyanúgy értékteremtő és értéket nem teremtő lépések sorából állnak össze. A cél az, hogy az irodai, adminisztratív folyamatokból is száműzzük az értéket nem produkáló szakaszokat. Mivel az adminisztratív folyamatok terméke, az információ nehezen látható, nehezen mérhető, a módszer segít abban, hogy itt is valós eredményeket érjünk el lean szemléletű vállalatként. Bankok, kereskedelmi és szolgáltató cégek valamint termelő vállalatok támogató osztályai számára is hasznos információkat tartogat ez a képzés.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a a Lean office irányelvei szerinti minőségi munkakörnyezet kialakításának alapelveit és módszertanát.

Dátum: 2016. február 22-24.
Helyszín: Budapest
Weboldal: http://www.leancenter.hu/szolgaltatasok/szolgaltatasokkepzesek/4745-lean-akademia-lean-office-kepzes-budapest

Üdvözlettel,
Tömpe László
LeanCenter - a lean szakma központja

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu