cvonline.hu

Tisztelt Kollégák, Partnerek!

Tekintsék meg 2015-ös őszi képzéseink listáját!

ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT (SUPPLY CHAIN MANAGEMENT) KÉPZÉS

Kiemelt képzés, angol nyelven, kétnyelvű tanúsítvánnyal! Azoknak, akiknek számít a hiteles forrás!

A tréning során a vállalat ellátási láncában kulcspozíciót betöltő munkatársak (beszerzők, készletgazdálkodók, tervezők, logisztikusok, SQA mérnökök) lehetőséget kapnak tudásuk fejlesztésére, gyakorlataik rendszerezésére, új ismeretek megszerzésére.

A képzés során a résztvevők megismerkednek:

dirkjan kamannA téma oktatója, Dirk-Jan Kamann, széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal bír, elismert kutató, a Supply Chain Management avatott szakembere.
A Holland Regionális Tudományegyesület (RSA) vezetője, a Nemzetközi RSA Bizottság tagja, az IPSERA Vezetői Bizottság tagja, az IPSERA elnöke, a Szociális és Pszichológiai Problémákért Alapítvány igazgatótanács elnöke, a NEVI Beszerzési doktori disszertációs díj elnöke.
Jelenleg a Pannon Egyetemen oktat Logisztika, Beszerzés, Stratégiai management, Change management, Industrial organisation, International management tárgyakat.

A képzés tájékoztatójának letöltése!

Dátum: 2015. szeptember 2-4.
Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 24.
Helyszín: Veszprém, Gizella Hotel*** és Étterem
További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4742-ellatasi-lanc-menedzsment-supply-chain-management-kepzes

LEAN AKADÉMIA - LEAN OFFICE KÉPZÉS

Hatékonyság, nem csak a termelésben! Az irodai, adminisztratív folyamatokból az értéket nem produkáló szakaszok száműzése! Valós eredmények elérése lean szemléletű vállalatként!

Ismerje meg Ön is a Lean Office irányelveit! Ismerje meg a minőségi munkakörnyezet kialakításának és munkafolyamat szervezésének alapelveit és módszertanát! Szerezze meg Ön is a Lean office szakértő tanúsítványt!

Dátum: 2015. szeptember 23-25., 2015. október 19.
Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 14.
Helyszín: Budapest
További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4745-lean-akademia-lean-office-kepzes-budapest

LEAN AKADÉMIA – 5S KOORDINÁTOR KÉPZÉS

Elege van a káoszból? Emiatt nehéz a folyamatokat hatékonyan működtetnie? Rendezett, átgondolt, vizuálisan kialakított munkakörnyezetet szeretne maga körül tudni?

Ismerje meg Ön is az 5S szerinti minőségi munkakörnyezet kialakításának alapelveit és módszertanát! Legyen Ön is 5S koordinátor!

Dátum: 2015. szeptember-október
Helyszín: Nilfisk-Advance Termelő Kft., Nagykanizsa
További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4632-5s-kepzes-nilfisk-advance-termelo-kft

LEAN AKADÉMIA – SHOPFLOOR MANAGEMENT (MŰVEZETŐ) KÉPZÉS

Hogyan lehetnek maradandóak a hatékonyságnövelő intézkedések? Miként tarthatjuk kézben őket? Hogyan tudjuk a szervezetet a lean szemlélet mentén napi rutinokkal irányítani?

Ismerje meg a Shopfloor management (azaz a termelővállalatok irányításához szükséges termelési folyamatok menedzselése) alapelveit! Rendelkezzen Ön is Shopfloor management (művezető) tanúsítvánnyal!

Dátum: 2015. október-november
Helyszín: Scanfil Kft., Biatorbágy
További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4587-shop-floor-menedzsment-kepzes-es-workshop-scanfil-biatorbagy

Üdvözlettel,
Tömpe László

LeanCenter - a lean szakma központja

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu