Blog Munkaadóknak

A Cvonline.hu elhatározta, hogy nem csak az ügyfelei igényeinek próbál eleget tenni egyedi ajánlataival, hanem az álláskeresők felé is fordul.

Az elképzelésünk az volt, hogy a munkavállalókat olyan irányba tereljük, amely által „jobb” álláskeresőkké válhatnak. Ennek okán indítottuk el a Miniakadémia című csoportos, interaktív előadássorozatunkat, ahová elsősorban olyan érdeklődőket várunk, akik kíváncsiak arra, hogyan lehet megnyerő az önéletrajzuk, hogyan zajlik egy kiválasztási folyamat, mik azok a sarkalatos kérdések, amelyekre munkáltatói oldalról biztosan számíthatnak egy interjú során.

Célunk a sikeres és hatékony álláskeresés ismérvének átadása.

Kedves Munkáltató, azt tapasztaltuk, hogy sokan még mindig rettegnek az állásinterjúktól, hiszen alulrendelt szerepnek érzik a jelölt szerepét. Mi igyekszünk ezt megváltoztatni, hiszen ez a folyamat végén egy olyan egyezség, ahol mindenki igyekszik átadni a másik oldalnak, azt amije van:

A részvevők oldaláról sok esetben volt ugyanaz az elkeseredettség oka:

Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy a jövőben sikeresebbek legyünk az új kollégák megtalálásában érdemes újragondolnunk a meglévő kiválasztási folyamatunkat, hogy az álláskeresőkre gyakorolt kezdeti benyomásunk minél megnyerőbb legyen. Mindenképp meg kell fontolunk a fentieket, de legalább tudnunk róla.

Amennyiben járt Önöknél olyan jelölt, akinél úgy érezték, hogy ezzel az előadássorozattal a segítségére lehetünk, irányítsák hozzánk és mi igyekszünk a legjobb tudásunk, tapasztalatunk szerint felkészíteni a jövendőbeli munkatársukat erre a kihívásra:

https://promocio.cvonline.hu/miniakademia/

 

Benedek Adél

Vezető HR Tanácsadó