Blog Munkaadóknak

Akár most bővíted először csapatod, akár már évek óta benne vagy a toborzási szakmában, pontosan tudod, hogy mennyire összetett folyamat ez az álláshirdetés megírásától egészen a legmegfelelőbb jelölt kiválasztásáig.

Nem véletlen, hogy az un. fejvadász megoldásunk már évek óta sikeresen működik. Nemcsak a HR területen dolgozók, hanem szakmai csapatvezetők, ügyvezetők és munkaerő-közvetítők rendszeresen igénybe veszik.

Gondoltál már rá, hogy kiszervezd a feladatot? Íme, néhány érv, amit érdemes megfontolnod: Nem vagy toborzási szakember, és különben is inkább a saját szakmai teendőidre kívánsz időt és energiát fordítani.

Bízd ránk, hiszen nekünk ez a szakmánk!

Jártas vagy az álláshirdetések és a toborzás világában, viszont olyan speciális pozícióra keresed az új kollégád, ami összetettebb, célzottabb keresést és akár több forrás felkutatását igényel? Számos partner céggel dolgozunk együtt, így az adatbázisokhoz való hozzáférésünk és a hirdetési erőforrásaink kiválóak.

Az is lehet, hogy magad is HR-esként vagy munkaerő-közvetítőként végzed a munkád, azonban a kapacitásaid végesek, így nem tudsz többet vállalni.  Szervezd ki nekünk az operatív teendőket, és fejleszd a saját vállalkozásodat!

 

Egyszerűbb már nem is lehet!

Csupán 1 telefonbeszélgetés elég ahhoz, hogy felmérjük a keresési igényeket és minél jobban megismerjük a pozíció részleteit és az ideális jelölt ismérveit

A megbízás véglegesítését követően a toborzási szakértő kollégáink átvállalják az összes további teendőt, minden rendelkezésünkre álló adatbázisból és egyéb nagy közönségű platformjainkon keresztül veszik fel a kapcsolatot a keresésnek megfelelő álláskeresőkkel

Minden esetben egy első körös interjút folytatnak a jelöltekkel, ezzel még jobban felmérik az alkalmasságukat és a személyes tulajdonságaikat is

A szerződéses időn belül továbbítanak 3 jelöltet, akiket minden igénynek megfelelnek, így csupán a választás marad hátra, minden más teendőt előtte toborzási szakértőink elvégeznek.

Kérj ajánlatot, vagy tedd fel nekünk további kérdéseidet ITT!