Blog Munkaadóknak

munkahelyi-elegedettseg-es-vallalati-versenyelony_150x150Mindenki arra kíváncsi, hogyan lehetne boldog vagy még boldogabb, illetve hogyan segíthetné magasabb boldogságindexhez munkatársait, családtagjait. Olyan lényeges kérdések ezek, amelyek megválaszolásával és tudatos alkalmazásával akár versenyelőnyhöz is juthatnak az elkötelezetten építkező szervezetek.

Látogasson el a Menedzserképző Központ ötödik flow workgroupjára, mely e két fontos témát járja körbe. A rendezvény egyik fontos célkitűzése, hogy átfogó képet adjon a szubjektív jól-létről, a boldogságértelmezésekről, azok attribútumairól.

A képzés alkalmával részletesen beszélünk majd a flow-élmény keretrendszeréről, és az átéléséhez szükséges feltételekről. A résztvevőknek lehetőségük lesz mind egyéni, mind pedig csoportos feladatokon keresztül közelebb kerülni az áramlatélmény pontos megértéséhez, azonosításához. Trénereink olyan, a gyakorlatban már akár másnaptól is használható eszközöket mutatnak be, amelyek nemcsak a résztvevők számára teszik lehetővé az önismeret és megértés magasabb szintjének elérését, de azok gyakorlati elsajátításával ezeket akár a szervezetek életében hasznosíthatják majd.

Tematika
- Mi a kapcsolat a flow és a munkahelyi elégedettség között?
- Milyen tényezők szem előtt tartásával tudjuk munkahelyünket, csapatunkat flow-baráttá tenni?
- Milyen eszközök használatával tudjuk hozzásegíteni munkatársainkat a flow-élmény egyéni szintű felismeréséhez?
- Mik a legfrissebb boldogságpszichológiai eredmények?
- Statisztikák, elméletek

Trénerek
Csabai Krisztina tréner, boldogságblogger
Sándorfi Réka tanácsadó pszichológus, coaching pszichológus

A rendezvény időtartama: 09:00 – 13:00
Maximális létszám: 30 fő

Kedvezményes részvételi díj: a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére 13 000 Ft + áfa

A díj tartalmazza a vendéglátást, a szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít.

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS
Egyéb kérdések:

Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu

mkkp_logo