cvonline.hu

CSRHungary_logo_150x150px2015. november 04-én, a Magyar Telekom Székházában, a 10. éves CSR Hungary Summit Konferencia & Expo várja a felelős és fenntartható magyar gazdaság döntéshozóit, a területhez kapcsolódó szakembereket, civileket és politikai vezetőket.
Valamint a média képviselőit is. Amikor a csr/vállalati felelősség nem csak egy intellektuális kaland.

Mi az amit egy cég, szervezet tehet a felelős és fenntartható gazdaságért. Azaz mi az amit az üzlet tehet a magasabb életminőségért, a jobb életért. A helyi közösségért. Ezáltal pedig globálisan a fenntartható fejlődésért.

Idén a CSR Hungary Summit Expo részén a fenntartható és felelős üzlet működését támogató termékek, szolgáltatások, kezdeményezések kapnak helyet:

A következő tematikus blokkokhoz várják a Kiállítókat (KKV-ékat és nagyvállalatokat, szervezeteket):

A CSR Hungary Summit Expo az ötletek, közvetlen kapcsolatcsere, valamint a kapcsolatteremtés és építés helyszíne.
Külön helyet kap a CSR állásbörze (gyakornokok, csr álláskeresők kerülhetnek az adatbankba), a Médiacenter. És CSR könyvvásár kedvezményesen a helyszínen.
Az Expót egész napos konferencia kíséri. Erről hamarosan még több információ kerül
a nyilvánosság elé.

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu