cvonline.hu

Cégeladás, cégforma-váltás, befektető bevonása?  Október 21-én nemzetközi és hazai jogban, adózásban, szervezetfejlesztésben jártas szakértők segítenek!

A napi gondok mellett egy cégvezetőnek olyan nagyobb lélegzetvételű problémákkal is meg kell küzdenie, amelyek hosszú távon határozzák meg a cég sikerét –vagy akár túlélését. Cégeladás, cégforma-váltás, befektető bevonása? Terjeszkedés terve esetén a leányvállalatok és holdingok titkai? Sok vállalkozás vezetője számára ismerős kérdések.

Október 21-én a „KKV-AKADÉMIA: Céggondok, céges  variációk” című konferencián nemzetközi és hazai jogban, adózásban, szervezetfejlesztésben jártas szakértőink válaszolnak!

Jelentkezzen FÉLÁRON!
A részvételi díj 50% kedvezménnyel: 6.000 Ft + Áfa a Cvonline partnerei részére!
A regisztráció során kérjük, a kedvezmény rovatba tüntesse fel: Cvonline kedvezmény

piacesprofit1013

A generációváltás a hazai kkv-k egyik legnagyobb problémája lehet a következő években, hiszen a rendszerváltáskor alakított cégek vezetőinek többsége már nyugdíjas korú. A váltásra nagyon tudatosan fel kell készülni, hiszen egy rossz döntés a vállalat végét jelentheti. De az is, ha az alapítók nem ismerik fel, hogy már nem tudják kellő hatékonysággal működtetni, amit felépítettek. Az érzelmi nehézségek mellett a cég átadása komoly szervezeti és jogi feladat is. Érdemes megismerkedni a külföldön bevált, de már itthon is bevezetett lehetőségekkel is, mint a bizalmi vagyonkezelés intézménye.

Nem az utódlás kérdése az egyetlen, amivel foglalkoznia kell a biztosabb jövőt tervezők kkv-knak. A vállalkozások a növekedés érdekében új üzleti lehetőségek után kutatnak, sokan a külföldi terjeszkedésben látják a megoldást. Lehet, hogy az export erősítése mellett érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy külföldi leányvállalat létrehozásával „multivá” erősítsük a céget?  Van, amikor a gondok a legjobb megoldása a cégegyesítés vagy éppen szétdarabolás. Melyiknek mikor van haszna, mik az üzleti következményei?

A hatékony működéshez bizonyos esetekben a vállalkozás feltőkésítésére van szükség. Ehhez jogi és szervezeti szinten is fontos a felkészülés. De honnan lehet ehhez pénzt szerezni?

A nagy ívű tervezés mellett nem szabad megfeledkezni azokról a mindennapi nehézségekről sem, amelyek megoldás nélkül ellehetetleníthetik a cég működését. Bármekkora is a siker, ha a szervezet nem követi a növekedést, nem foglalkoznak a működésmenedzsmenttel, számos működési nehézséggel szembesülhet a vezető.

Hatalmas kockázatot jelent az is, hogy kivel is kötünk üzletet. A megbízható partnerek megtalálása nagyságrendekkel könnyebbé teheti a mindennapi működést, de fel kell készülni arra is, hogy hogyan kezeljük a kinnlevőségek okozta gondokat.

Jöjjön el október 21-én a KKV-AKADÉMIA „Céggondok, céges variációk” című rendezvényére, ahol szakértők válaszolnak minden kérdésre!

Részletes program és regisztráció itt.

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu