cvonline.hu

2015-ben immár 8. alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Idén is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli. Újra meghirdetésre kerül a Junior, a Felelős közintézmény, Társadalmi vállalkozás és szociális szövetkezet kategória. 2015. szeptember 21-ig lehet regisztrálni a védjegy használatára. A pályázati anyagok leadásának a határideje 2015. október 05.

Az évi pályázat a Magyarországon működő, felelős és fenntartható magyar gazdaságot támogató vállalkozásoknak, szervezeteknek szól.

A CSR Hungary a következő kategóriákban várja a pályázókat a magán és a közszektorból, megfelelő kategóriában.

CSRH-D-2015-PuBorito

Az értékelés alapja a vállalati társadalmi teljesítménymérés (CSP/Corporate Social Performance) modellje, amely a menedzsment és a tulajdonosok/befektetők számára is áttekinthetővé és szakmailag is nyomon követhetővé teszi a felelősség és fenntarthatóság rendszerét a vállalat egészének a működésében.

Az önkéntes védjegyhasználati rendszerben résztvevők a több szintes ellenőrzéssel, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. Hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez Magyarországon.

A CSR Hungary Díj pályázat tehát egy hasznos versengés a fenntartható, felelős, s így versenyképes (exportképes) magyar gazdaságért is.
Saját érdekünk, hogy kialakítsuk azokat a kereteket, melyek lehetővé teszik számunkra a magasabb életminőséget.

További részletek és információ:
http://www.csrhungarydij.eu
Takács Andrea (projekt igazgató)
takacs.andrea@atlantispress.hu
+361-352-0957

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu