cvonline.hu

A Personal Hungary hosszú évek óta olyan találkozási pontot jelent a HR szakemberek számára, ahol a szakma elméleti és gyakorlati szakértői nyújtanak a HR területét átfogó, teljes körű megoldásokat. Idén új helyszínen, a Millenáris „B” épületében egy hét fős szakértőkből álló csapat gondoskodik arról, hogy választ kapjunk a HR világát érintő legfontosabb kérdésekre, és ízelítőt kapjunk az aktuális HR újdonságokból!

Szakértői területeink

A „Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek” kapcsán a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatos témák szakértője Fata László lesz. A „Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés” keretében a koncepcionális fejlesztésről Nagy Andrea beszél majd. A „HR Informatika”A Hewlett-Packard Magyarország Kft. támogatásával - minden olyan témát lefed, melyben valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó. A téma szakértője Vendler Balázs.

A hét szakértői terület között lesz a „Toborzás, Kiválasztás”, melyről Lipcsei András tart előadást, Szabó Zsófiától mindent megtudhatunk a „Változásmenedzsment”-ről, hiszen a szervezetek élete a folyamatos változásokhoz való alkalmazkodásról szól, Dr. Fodor T. Gábor pedig a „Munkaügy, munkajog” világába vezeti be közönségét.

Corporate Health

A hét szakértői terület egyikeként, a Personal Hungary keretein belül kap először kiemelt nyilvánosságot a „Corporate Health”, Horváth Emil vezetésével. Ennek keretében szó esik majd a biztonságos munkavégzésről, a vállalati egészségmegőrzésről és munkahelyi jóllétről is. E terület olyan témaköröket tartalmaz, mint a kötelező előírásoknak való megfelelés, és rengeteg olyan lehetőséget, amely valós versenyelőny lehet a vállalatok számára.

Szakmai programok

Vendégelőadóink között köszönthetjük ismét Dr. Baracskai Zoltánt és Dr. Mérő Lászlót, akik az utóbbi években mindig nagy sikert arattak előadásaikkal, de kiemelt előadóink között szerepel Orosz Györgyi közösségépítő, kommunikációs tréner, Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója, valamint Jonathan Cambell, a Social Talent alapítója is.

Az idei évben kiemelt programjaink közt szerepel a VIP Lounge, melyet professzionális programokkal, aktuális témákkal töltenek meg szakértőink. A VIP Lounge-ban a két nap során kerekasztal-beszélgetéseken, inspiráló interaktív előadásokon vehetnek részt vezetők, szakértők és döntéshozók egyaránt.

A Personal Hungary mindkét napján szakmai bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt!

Regisztráljon online!

A rendezvény látogatóinak az online regisztráció során nem csak kedvezményt biztosítunk, de mentesülnek a helyszínen a sorban állástól is. Legyen részese Ön is egy megújuló Szakkiállításnak!

Tartson velünk a változás felé 2015. november 11-12-én a Millenáris „B” épületében!

 

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu