Blog Munkaadóknak

A személyes hitelesség, a partner iránti tisztelet kifejezése, a kifogástalan megjelenés olyan eszközök, amelyektől ma is mérhető, látványos eredményeket várhatunk az üzleti életben. A belépés, köszönés, kézfogás, öltözet, bemutatkozás, megszólítás, névjegy, hellyel kínálás, leülés megismételhetetlenül meghatározza a tárgyalás kimenetelét, eredményét, függetlenül attól, hogy kiváló csapattal, termékkel vagy szolgáltatással rendelkezünk-e. Hogyan legyünk hitelesek? Hogyan alakítsuk ki személyes márkánkat? Milyen ajándékot válasszunk üzleti partnereink részére? Választ kap a kérdésekre partnerünk, a Menedzserképző Központ képzésén, melyre a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére kedvezménnyel jelentkezhetnek.

A tematikából:

Napjaink protokollja:
- Illem, etikett, protokoll... mi a különbség? Mi a szerepük napjainkban?
- A viselkedéskultúra aktív és passzív elemeinek megismerése: bemutatkozás, megjelenés, alkalomhoz illő öltözet, stb.; „a névjegytől a virágcsokorig”... adni és kapni, de mit és hogyan?

Hiteles megjelenés és kommunikáció:mkkp_uzleti-protokoll-workshop
- Mit illik, és mit nem? A helyes verbális és nonverbális kommunikáció alapjai
- Írott és íratlan szabályok a levelezéstől a mobiltelefon használatáig

„Üzlet a protokollban - protokoll az üzletben”:
- Az üzleti protokoll eszközei a sikeres tárgyalások szolgálatában
- Hiteles személyes márkaépítés

Társasági események:
- Étkezési kultúra napjainkban, sajátosságok
- Rendezvények, vendéglátási alkalmak fajtái az üzleti életben
- Viselkedési szabályok, különlegességek

A workshopon a résztvevők megtanulnak más szemmel tekinteni a jövőbeli tárgyalásaikra, társasági eseményeikre, üzleti kapcsolataikra, és az üzleti protokoll gyakorlati eszköztárainak megismerése révén az üzleti sikereik tudatos növelésére is másképp tekintenek majd.

Tréner: Sz. Hossó Nikoletta protokoll szakértő; nemzetközi kapcsolatok elemző; társadalomtudományi szakfordító; cégtulajdonos, Európai Protokoll és Asszisztens Képző Központ Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Kedvezményes részvételi díj: a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére 14 000 Ft + áfa

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:

Ács Nóra, ügyvezető igazgató, Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Tel./fax: + 36 1 872 2187, Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu