cvonline.hu

HR szakembereink több éves személyzeti tanácsadó cégnél, valamint vállalati oldalon szerzett szakmai tapasztalattal, gyorsan, hathatósan, konkrét elképzelései, kritériumai szerint szűrik az Ön számára legideálisabb munkaerőt!

Kevés jelentkező érkezik hirdetésére? Sok, de nem releváns pályázatot kap hirdetésére? Kevés az ideje és sok a nyitott pozíció? Pénztárcabarát megoldást keres? Szabadságra menne, de hirtelen fellépett új, sürgős munkaerőigény?Önre bízták a kiválasztási folyamatot, de nem a HR a szakterülete?

Segítünk!

Szakképzett kollégáink javaslatot tesznek a hirdetés szövegezésesére, az esetleges változtatásokra és megjelentetik hirdetését az állásportálunkon.
Részletes projekttervet készítünk Önnek, majd a megadott kritériumok alapján kollégáink megkezdik az adatbázisaink feltérképezését.
A beérkező pályázókat ellenőrzik, igény esetén telefonon, vagy akár személyesen is interjúztatják, így Ön már csak a releváns jelöltek anyagával találkozik.

Végül az Ön számára nem megfelelő jelölteket e-mailben értesítjük.

A PreSelector szolgáltatás igénybevételével:

További információ és megrendelés esetén kérjük keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk az info@cvonline.hu e-mail címre!

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu