Blog Munkaadóknak

uj-szolgaltatassal-bovitette-a-cvonline_150x150A PreSelector szolgáltatást igénybe vevő cégek száma folyamatosan nő, emellett számos Ügyfelünk választja újból- és újból ezt az előszűrési formát nyitott pozícióik mielőbbi betöltésére.

A megkérdezett ügyfelek elsősorban a sikeres elhelyezések és/vagy jó referenciák, a kiváló ár-érték arány, a széleskörű forráshasználat (adatbázisok, jelentkezők, LinkedIn), a rugalmas és személyre szabott ajánlataink miatt választanak leginkább bennünket.

Célunk, hogy az elérhető releváns jelöltek közül is a legjobbak kerüljenek továbbításra, ezért szolgáltatásunk színvonalának további emeléséről gondoskodtunk:

Tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy hazánkban most már nemcsak a multinacionális vállalatok használják előszeretettel a különböző teszteket a kiválasztás során egy-egy jelölt beválásának megjóslása céljából. Mi a Cvonline.hu HR tanácsadói is egyre többet hallottuk megfogalmazódni ezt az igényt a kis- és középvállalati Partnereinknél is. Ezen Ügyfeleink esetén is fontos szemponttá vált, hogy a jelöltről kapott összefoglalón, benyomáson és a szakmai háttér megvizsgálásán túl egyéb objektívabb eszközök használatára is sor kerüljön, a kiválasztás támogatására.

Ezt az igényt felismerve döntött cégünk úgy, hogy, a kiválasztási folyamat alátámasztására, bevezetünk TESZTEKET. Pozíciótól, ügyféligénytől függően alkalmazunk - COMPLETE csomagunk választása esetén - személyiség- és motivációs, valamint logikai, intelligenciateszteket. Complete csomagot IT, mérnök, valamint vezetői pozíciókra történő keresésnél látjuk a legindokoltabbnak. Természetesen amennyiben a partner igényli, más munkakörök esetén is igénybe vehető ez az opció.

A fenti csomagon túl természetesen továbbra is elérhető és választható széleskörben elterjedt és közkedvelt csomagjaink:

Számos pozíciónál még mindig célravezető lehet az online hirdetés feladása, hiszen az aktív álláskeresők jelentős része, használja portálunkat, az új munkahely megtalálása céljából. Amennyiben azonban nagyobb “merítést” szeretne, vagy szeretné, hogy megszólítsuk az aktívan nem kereső jelölteket is, avagy kifejezetten fontos a kiválasztási területen szerzett szakértelem, akkor érdemes hozzánk fordulni.

A CVONLINE.HU állásportál előszűrés szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a vállalatok ott, és olyan szinten kapjanak segítséget, amire tényleg szükségük van. A csomagajánlatok testreszabhatóak, így az erőforrásoknak, illetve a célnak legmegfelelőbb szolgáltatást lehet igénybe venni, melynek kiválasztásában értékesítő és/ vagy HR tanácsadó kollégáink is készséggel állnak rendelkezésre.

Fazekas Katalin
Senior HR Tanácsadó