cvonline.hu

Találjon rá a megfelelő jelöltekre egyszerűen, gyorsan és hatékonyan!

Gyors és egyszerű önéletrajz-keresés? Aktív keresés számos adatbázis egyidejű áttekintésével? A Cvonline.hu Profilkeresővel ez lehetővé vált!

Egyszerűen és átláthatóan – köszönhetően az új felhasználóbarát felületnek. Hatékonyan – az új fejlesztések releváns találatokat eredményeznek. Gyorsan – lehetővé vált egyszerre több adatbázisban keresni.

Hogyan működik?

Az új profilkereső egy szemantikus keresési technológián alapszik, melynek köszönhetően könnyedén tudunk összetett kereséseket elvégezni. A fejlesztéseknek köszönhetően a keresés kiterjed a  szinonimaszavakra és hasonló kifejezésekre is.

Lehetőség van egyszerre több adatbázisban is keresni, így a Cvonline.hu adatbázisán kívül további közösségi oldalakon is keres a rendszer. Ezáltal megnöveljük az esélyét, hogy a legkiválóbb jelöltekkel töltsük fel a megüresedett pozíciókat! A rendszer az önéletrajzokat és profilokat relevancia szerint listázza. A megadott kritériumokat súlyozhatjuk az elvárásainknak megfelelően, így megadhatunk egy-egy feltételt előnyként vagy kötelezőként. Ezáltal a saját preferencia elvárásainknak megfelelően rendeződnek a találatok.

Az új profilkereső előnye

További információ és megrendelés esetén kérjük keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk az info@cvonline.hu e-mail címre!

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu