cvonline.hu

Büszkén számolunk be arról, hogy a hétvégén, a Cvonline.hu 10 munkatársa sikeresen lefutotta közösen, váltóban az Ultra Tisza-tó 111 kilométeres távját. Az esemény több tényező miatt is tökéletes alkalom volt a csapatépítésre.

utt2_600x314

Növeli a kitartást, a szellemi frissességet

Egyrészt a nevezési határidő óta minden egyes résztvevőnek rendszeresen, több hónapon át készülnie kellett azért, hogy a verseny napján sikeresen tudjon teljesíteni. A rendszeres sportolás nem csak az állóképességet növeli, hanem tudományosan jó hatással van a kognitív funkciókra is.

Szervezői készségek fejlesztése

Tekintve, hogy nem mindenki ugyanolyan távot és ugyanolyan szintidővel futott, valamint nem mindenkinek van jogosítványa, ezért nagy szervezést igényelt, hogy mindenkiért ott legyen a váltótársa időben.

Erősíti a csapatszellemet

Így, hogy közös volt a részvétel, mindenki még jobban készült, hogy sikerüljön a táv megtétele. A verseny napján együtt szurkoltunk az éppen futni induló kollégáknak és együtt vártuk a célba érkezőket.

Megkönnyíti a részlegek közötti kommunikációt

A csapat tagjai között voltak HR-esek, sales-es kollégák, marketingesek és fejlesztők is, így az esemény arra is jó alkalom volt, hogy segítse az egyes részlegek közötti kommunikációt.

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu