Blog Munkaadóknak

Büszkén számolunk be arról, hogy a hétvégén, a Cvonline.hu 10 munkatársa sikeresen lefutotta közösen, váltóban az Ultra Tisza-tó 111 kilométeres távját. Az esemény több tényező miatt is tökéletes alkalom volt a csapatépítésre.

utt2_600x314

Növeli a kitartást, a szellemi frissességet

Egyrészt a nevezési határidő óta minden egyes résztvevőnek rendszeresen, több hónapon át készülnie kellett azért, hogy a verseny napján sikeresen tudjon teljesíteni. A rendszeres sportolás nem csak az állóképességet növeli, hanem tudományosan jó hatással van a kognitív funkciókra is.

Szervezői készségek fejlesztése

Tekintve, hogy nem mindenki ugyanolyan távot és ugyanolyan szintidővel futott, valamint nem mindenkinek van jogosítványa, ezért nagy szervezést igényelt, hogy mindenkiért ott legyen a váltótársa időben.

Erősíti a csapatszellemet

Így, hogy közös volt a részvétel, mindenki még jobban készült, hogy sikerüljön a táv megtétele. A verseny napján együtt szurkoltunk az éppen futni induló kollégáknak és együtt vártuk a célba érkezőket.

Megkönnyíti a részlegek közötti kommunikációt

A csapat tagjai között voltak HR-esek, sales-es kollégák, marketingesek és fejlesztők is, így az esemény arra is jó alkalom volt, hogy segítse az egyes részlegek közötti kommunikációt.