cvonline.hu

A flow-élmény egyik legbiztosabb jele, hogy spontán, akár kitörő örömöt érzünk miközben egy adott feladatot megoldunk. A flow akkor következik be, amikor testünk, intellektusunk, érzelmeink és szellemünk természetes módon összehangolódik, és egy bizonyos tudatállapot övezetében tart bennünket.

Ilyenkor nagyobb az energiánk, a koncentráló- és teljesítő képességünk, mint amikor megszokott módon, rutinszerűen tevékenykedünk. Az esemény résztvevői saját élménnyel és önismerettel gazdagodnak a program során. A Menedzserképző Központ és a Hungarian Achieve Learning Kft. közösen szervezett eseménye 2015. június 16-án (kedd), a budapesti Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre, ahol olyan megfogható eszközt kapnak kézbe a résztvevők, amit a munkába visszatérve azonnal hasznosítani képesek.

A tematikából:
■ Flow-élmény megélése
■ Flow és a munka élménye
■ Fejleszthető-e a flow-élmény?
■ Készségeink és a tevékenységeink viszonya
■ Vezetők szerepe és felelőssége a saját és munkatársaik flow-élményével kapcsolatban
■ Hogyan irányítható, uralható a tudat?
■ Helyzetek feletti kontroll

Tréner: Dr. Farkas Ilona ügyvezető igazgató, Hungarian Achieve Learning Kft.

A részvételi díj a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére kedvezményesen 25 000 Ft + áfa helyett, 14 900 Ft + áfa.

(A szervezők a résztvevők részére vendéglátást és térítésmentes parkolást biztosítanak.)

Az eseményről bővebben a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS
Bízunk benne, hogy a rendezvény tematikája elnyeri tetszését, és találkozunk az eseményen!

Álláshirdetés feladás, önéletrajz adatbázis hozzáférés, álláskeresők előszűrése vagy egyéb munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások kapcsán keresse a Cvonline.hu professzionális csapatát bizalommal, a következő elérhetőségek valamelyikén:
Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu